Здравейте посетител можете да Влезете да създадете Акаунт

Предимства на система Стар:

 забележителна еластичност и устойчивост;

 особено устойчива на атмосферни влияния;

лесно полагане;

гарантирана сигурност за поколения напред;

30 годишен опит;

15 години гаранция.

Свободен избор на топлоизолационен материал

Добрата паропропускливост, здравина и еластичност на Баумит СтарКонтакт бял го прави подходящ за лепене и шпакловане на всякакви топлоизолационни плочи от експандиран, екструдиран полистирен и минерална вата. Изборът между комфорт и най-голям комфорт и оптимално вложени средства оставяме на Вас.

Балансирана система

 

  1. Ограждаща конструкция
  2. Баумит СтарКонтакт бял: високообогатена, осъществяваща изключително сцепление лепилна и шпакловъчна смес.
  3. Баумит СтарТерм: сиви топлоизолационни плочи от експандиран полистирен с подобрени изолационни свойства.
  4. Баумит СтарКонтакт бял и Баумит СтарТекс: еластична, високообогатена армирана шпакловка с интегрирана в нея алкалоустойчива стъклотекстилна мрежа, която осигурява устойчивост на фасадата срещу пукнатини и удар.
  5. Баумит СиликонТоп: еластична, хидрофобна, дълготрайна и с ниска склонност към замърсяване мазилка.
  6. Баумит Принадлежности: перфектен набор от всички необходими Ви профили за фасадна топлоизолационна система - от цокълния профил, през профилите за ъгли до правилния дюбел.
   

Крайни покрития за система Стар

Баумит НанопорТоп - самопочистваща се, силно паропропусклива пастообразна тънкослойна мазилка с ниска склонност към замърсяване. Новаторската фотокат-технология осигурява с помощта на светлината най-висока степен на защита от задържане на мръсотия по повърхността. Минерална мазилка с висока алкалност. Доставя се в 654 цвята от каталога Баумит Life.

Баумит СиликонТоп - високоустойчива на атмосферни влияния, пастообразна мазилка на основа силиконови смоли, еластична, водоотблъскваща и с универсално приложение, лесна за преработка. Доставя се в 654 цвята от каталога Баумит Life.

Баумит СиликатТоп - силно паропропусклива фасадна мазилка на база калиево водно стъкло. Идеална за съчетаване с минерална вата или Баумит опън топлоизолационни плочи. Доставя се в 654 цвята от каталога Баумит Life.

Баумит СтайлТоп - готово за преработка пастообразно тънкослойно крайно покритие в интензивни цветове и висока устойчивост на натоварване. Произведено е на база изкуствени смоли и служи за декоративно оформление на фасади. Доставя се в 94 цвята от каталога Баумит Life.

Баумит КреативТоп - фасадна мазилка на силиконова основа за творческо индивидуално оформление на фасадни повърхности. Универсалната мазилка се доставя в 758 цвята от каталога Баумит Life.

Баумит ГранопорТоп - икономически изгодна фасадна мазилка на полимерна основа. Доставя се в 758 цвята от каталога Баумит Life.

  Тъмна фасадаОт 2014 г. всички цветове от каталога на Баумит ( с изключение на няколко мозаични комбинации) са възможни за полагане на големи площи върху топлоизолационни системи благодарение на цветови пигменти от ново поколение, наречени Cool. Тези частички отразяват голяма част от слънчевата светлина и намаляват температурата върху повърхността на фасадата. Докато обикновените тъмни бои биват нагрявани силно от слънцето и могат да предизвикат повреди по топлоизолационната система, боите и мазилките на БАумит остават Cool (англ. хладен, готин)и защитават Вашата топлоизолационна система.  

 

Вход or Създаване на акаунт